Отворени уебинари за нови виртуални екипи

· work

През последните седмици много от нас минаха или тепърва ще минат към виртуален режим на работа. Работата във виртуален екип не е новост. Не са новост и проблемите, свързани с нея – липса на етикет по време на онлайн среща, незаинтересованост, която често остава скрита в по-големи групи, дълги и скучни онлайн срещи, които завършват безрезултатно или с решение да се насрочи нова среща.

Всички сме участвали в такива срещи и сме преглъщали загубеното време, маркирайки го като “business as usual” – просто един момент от забързаното ни невиртуално ежедневие. В следващите няколко месеца се оказва, че тези срещи не са просто един момент, а са изпълнили ежедневието ни, което изведнъж е станало предимно виртуално и всичко около нас е “business as unusual”.

В lanchlabs Sofiа подготвяме организациите за различни “business as unusual” ситуации, като ги подпомагаме да бъдат по-гъвкави, креативни и ефективни. Новата работа в контекст на виртуална реалност не е изключение. Работата с международни клиенти, за които виртуалният режим е единственият възможен, ни е научила и как да фасилитираме подобни дейности онлайн.

В тази връзка сме разработили няколко напълно свободни обучителни уебинара Business as unusual: Survival guide for newly remote teams, в които ще ви запознаем с това:

 

/ Как да се приспособите към работа от вкъщи и кои са основните правила за дистанционна работа и провеждане на онлайн срещи с вашия екип?

/ Как да провеждате онлайн срещи, в които има енергия, интерактивност и резултати?

/ Кои са най-удобните онлайн платформи и как да ги комбинирате за различни видове срещи?

 

Свободните уебинари са нашият жест към всички в този крехък момент, вярвайки, че положителната промяна може да настъпи само, ако всеки осъзнае градивната си ролята в създаването на по-ангажирано и сплотено общество. А за нас като ваш досегашен партньор, е важно да ви снабдим с екстра доза гъвкавост, креативност и ефективност, така нужни на всички ни в този момент. При желание за организиране на свободен уебинар за вас, пишете ни тук.

Благодарим ви, че сме заедно! #businessasunusual #virtualreality #stayhome #staysafe #allwillbefine

launchlabs си запазва правото да съобрази провеждането на свободните уебинари спрямо ресурсите, с които разполага.