• редизайн на нагласи чрез обучения

  broken image

  за нашите обучителни програми

  В центъра на обучителните ни програми е методологията дизайн мислене, която внимателно комбинираме с елементи от скръм, дизайн на услуги, лийн, визуално мислене и други гъвкави дисциплини.

   

  Дизайнът на една програма включва влизане в детайл в заданието от клиента и нуждите на организацията заедно с ключовите хора, които движат компанията.

  Обучителните програми са създадени за организации, които вървят в посока култивиране на нагласата, уменията и навиците за работа по иновационни проекти. Те са едновременно подходящи за организации, които тепърва започват, както и за такива, които са пред другите и имат вече изградени академии по иновации и екипи за по-добро клиентско преживяване (CX).

   

  Обучителни програми, които сме създали съвместно с наши клиенти и с които се гордеем, са за Accenture Global, Telenor, ING, VmWare & Konica Minolta. Разгледайте секцията ни Case Studies за повече информация. В контекста на новата реалност на почти изцяло дистанционна работа, преработихме и адаптирахме портфолиото си от услуги за дигитална среда.

   

  дистанционни обучения

  Новото ни портфолио за дигитална среда включва интерактивни и ефективни инструменти за дистанционна работа в екип като интерактивни бели дъски и виртуално разделяне на екипа на малки работни групи.

   

  За да изпратите запитване за презентация или за 1-часова сесия, пишете ни на hello@launchlabs.bg.

 • примери от нашата работа

  More Posts
 • контакт

  пишете ни, за да адаптираме услугите си към специфичната ви ситуация!

  ul. "Mizia" 23, 1124, Sofia
  +359 882 477 288