• редизайн на пространства

  broken image

  дизайн на офиси и ритейл пространства

  В дизайна на офиси подхождаме холистично към това как и защо хората използват дадено пространство. Анализираме съществуващата работна среда, фирмената култура и бизнес процесите и създаваме нови, колаборативни офисни пространства, които стимулират продуктивността и креативността.

   

  В дизайна на ритейл пространства работим от единични концептуални магазини до клонове на бъдещето и пълни дизайн стандарти. Анализираме тенденциите в индустрията и смесваме дигиталното с аналоговото за едно пълноценно и цялостно клиентско преживяване.

   

  Процесът по редизайн преминава през проучване на място, което води до приятно клиентско преживяване, и оттам разбира се, успешно бизнес представяне. Анализираме клиентската пътека от начало до край, вътрешните процеси на услугите и специфичните изисквания на индустрията за да създадем съвместно безупречно, приятно и запомнящо се клиентско преживяване. Допълнително се опитваме да предотвратим проблеми като чакане, навигиране, обслужване на каса и всичко друго, което би могло да създаде пречки в преживяването на клиента.

   

  Партнираме си заедно с 7561 Architects в дизайн проекти за търговски обекти, които съчетават съвременните интериорни тенденции с тези на дизайна на клиентско преживяване.

   

  Разполагаме с екип от опитни дизайнери и архитекти в пространственото проектиране и мултидисциплинарен екип от партньори, който интегрира експертиза от света на дигиталния печат, графичния дизайн и визуалните изкуства.

   

  Избрани проекти по редизайн на пространствата, с които се гордеем са банковите клонове на Raiffeisen Bank, офис редизайн на Econt. Разгледайте секцията ни с Case Studies за повече информация. В контекста на новата реалност на почти изцяло дистанционна работа, преработихме и адаптирахме портфолиото си от услуги за дигитална среда.

   

  работа и в дигитална среда

  Новото ни портфолио за дигитална среда включва интерактивни и ефективни инструменти за дистанционна работа в екип като интерактивни бели дъски и виртуално разделяне на екипа на малки работни групи.

   

  За да изпратите запитване за презентация или за 1-часова сесия, пишете ни на hello@launchlabs.bg.

  • контакт

   пишете ни, за да адаптираме услугите си към специфичната ви ситуация!

   ul. "Mizia" 23, 1124, Sofia
   +359 882 477 288