• редизайн на преживявания чрез спринтове

  broken image

  за нашите спринтове

  Спринтовете пренасочват работата от остарелия бавен, линеен процес към по-съвременен такъв – бърз, итеративен, ориентиран първо към клиента. Всичко това в режим на итерации и постоянна обратна връзка. Целта е да се насочи креативността на екипите така, че да се фокусират да иновират за реални човешки нужди.

   

  Всеки проект може да се превърне в спринт с цел да се ускори достигането до крайната цел: проучване, концептуализиране, тестване или имплементация. Базираме спринтовете си на класическия дизайн спринт, който понякога свиваме, до кратки, фасилитирани уъркшопи, които да работят за графика на всякакви екипи.

   

  Избрани проекти по редизайн на преживявания, с които се гордеем са за Telenor ( редизайн на процеса на продажби) и за Raiffeisen Bank (спринт за нова дигитална услуга за банкиране). Разгледайте секцията ни с Case Studies за повече информация.

   

  В контекста на новата реалност на почти изцяло дистанционна работа, преработихме и адаптирахме портфолиото си от услуги за дигитална среда. Независимо дали търсите фасилитиране на виртуални стратегически срещи, уъркшопи или спринтове за създаване на нови услуги или продукти спрямо нови нужди на клиентите ви, нашите услуги се предлагат изцяло виртуално.

   

  спринт в дигитална среда

  Новото ни портфолио за дигитална среда включва интерактивни и ефективни инструменти за дистанционна работа в екип като интерактивни бели дъски и виртуално разделяне на екипа на малки работни групи. Всичко това комбинирано с нашата експертиза в клиентско-ориентираните иновации, дизайна на услуги, гъвкавост, дизайн мислене, lean startup, футуристично мислене и бранд дизайн.

   

  За да изпратите запитване за презентация или за 1-часова сесия, пишете ни на hello@launchlabs.bg.

 • примери от нашата работа

 • контакт

  пишете ни, за да адаптираме услугите си към специфичната ви ситуация!

  ul. "Mizia" 23, 1124, Sofia
  +359 882 477 288