Милин Джалалиев

кой съм аз

Мастър в: business design (бизнес дизайн), innovation strategy, agile coaching

Фокус: обучения, фасилитиране, генериране на идеи, визуално мислене, създаване и разказване на истории

Брой проведени уъркшопи: > 20

Брой реализирани проекти: > 30

Индустрии: образование, ритейл, start-up, финанси, FMCG, логистика, телекомуникации

Милин, един от малкото с подобно име в България. По рождение съм любознателен, което времето прекарано в гората, докато живеех в малко село до Трявна, допълнително го надгради. Със времето тази любознателност се разви в емпатия и интерес към чувствата на хората. Което пък ми помогна да изградя уменията да слушам - нещо, в което не бях много добър дълго време. Обичам да свързвам обикновенни неща, по неочакван начин.

трите най-важни професионални проекта

Създаване на среда, в която Saatchi & Saatchi да израсне от малка и непозната агенция, до агенция със собствена култура и облик, призната едновременно за агенция на годината по ефективност и креативност.

Поредица от по-малки образователни проекти, които постепенно прераснаха в нещо по-голямо и устойчиво - ARC Academy, образователна платформа за бъдещи създатели.

Откриването на собствен бранд магазини Red Passion. Бях малък, поиграх си на предприемач и после ги затворих.

най-голям провал и научени уроци

Сериозната инвестиция от време, надежди и пари в стартиращата компания thecamp.me (платформа за организиране, куриране и споделяне на знание), на която така и не намерихме устойчив бизнес модел. От там си затвърдих мисълта “Fail fast, fix fast, learn fast”. Но не беше много fast.

в неделя ставам рано, за да...

Няколко варианта - да преподавам, да ходя да гледам мач, да пътувам, да съм в природата с децата си или да чистя в къщи, за да не ме боли глава от предишната вечер. Всички са ми любими.