Нов гъвкав офис за динамична компания

· space design case studies,work

Еконт премина през бързо развитие на бизнеса и се превърна в лидер на пазара. Имиджът на динамична и иновативна компания трябваше да се отрази и в управлението на компанията. Също така, компанията възприе дизайн мисленето като начин на работа и имаше нужда от пространство, в което екипите могат да работят над нови идеи заедно.

задание

Редизайн на централния офис на компанията в съответствие с нейния динамичен имидж и ежедневна работа. Създаване на условия за динамична реорганизация на пространството за новосформираните екипи по проекти.

клиент

Еконт

нашият подход

За да идентифицираме предизвикателствата в настоящата актуална обстановка и начин на управление от гледна точка на ръководството, служителите и потребителите, комбинирахме наблюдения на място със задълбочени интервюта. В този процес работихме с отдаден екип, който ни помогна да картографираме различните клиентски пътеки и да създадем съвместно новото оформление и функционалности на офис пространството. Също така работихме в тясно сътрудничество с бранд мениджъра, за да създадем пространство, в което всеки да може да усети бранда.

продължителност

6 месеца

резултати

Лек, модерен дизайн с мебели по поръчка, които са функционални и гъвкави. Новият дизайн е игрив и креативен и позволява на новосформираните екипи по проекти да създават и оформят свое собствено работно пространство според техните нужди.

broken image

фактори за успех

Добре дефинирано задание от страна на клиента и готовност за съвместно създаване при всички етапи от проекта. Той се изпълни в партньорство с дизайнерско студио DontDIY.

broken image

Научете повече за Редизайн на пространства: дизайн на офис среда и как може да бъде приложен той във вашия бизнес.