Редизайн: Първата холистична програма за клиентски ориентирани и гъвкави начини на работа

· work

Като студио за бизнес редизайн, в launchlabs София работим заедно с компаниите по различни проекти. Пресичаме различни дизайн и гъвкави дисциплини, за да открием пътя към устойчиви иновации в една компания. Крайната ни цел е холистичното преобразяване на бизнеса. През последните години работихме с международни и локални бизнеси в различни сектори. Виждаме, че клиентските нужди стават все по-комплексни и че адаптивността, гъвкавостта и клиентско-ориентираните процеси вече са задължителни.

Затова комбинирахме отделните елементи от портфолиото ни в една обща програма, през която да постигнем на компаниите в този път. “Редизайн” е първата холистична програма за клиентски ориентирани и гъвкави начини на работа в България.

Какво точно е Редизайн програмата?

Холистична програма, която помага на компаниите да станат истински клиентски ориентирани и адекватно подготвени да работят бързо и щастливо сега и в бъдещето.

broken image

Програмата е модулна:

/ Модул 1: “Pre-design” – вникваме в нуждите на организацията, работим тясно с ключовите хора да идентифицираме цели и желани резултати. Това бихме описали като най-важната фаза, която е база за целия дизайн на програмата. Чрез няколко интерактивни сесии с лидерския екип, ще работим да създадем пилотни гъвкави екипи, да къстъмизираме и адаптираме различните модули, така че те да работят за нуждите, целите и графиците на екипите. Предвид модулността на програмата, ще работим тясно заедно, за да изберем точните модули и елементи в тях, за да създадем точната рецепта за конкретното задание.

/ Module 2: “Redesign mindsets” – в този модул работим с нагласи през интерактивни тренинги в клиентски оритентирани и гъвкави методологии и инструменти. Ще минем през всички нови и релевантни методологии, които водят екипите към Новите начини на работа: проучвания, гъвкави методологии и ритуали, дизайн мислене, бранд дизайн и дизайн на услуги.

/ Module 3: “Redesign Experiences” – тук ще приложим новите нагласи в истиснки проекти през дизайн спринтове. Екипите ще работят в кратки спринтове по проекти, свързани, но не ограничени до: стратегическо планиране, пускане на нови продукти, бранд позициониране и дигитални трансформации.

/ Module 4: “Redesign Spaces”в този модул работим за по-продуктивна работна среда – физическа и виртуална. Целта е да подобрим мотивацията, колаборативността и щастието в екипите. Заедно с мултифункционалният ни екип с екпертиза в архитектура, интериорен дизайн и технологии, анализираме работната среда в компанията и работим върху тези елементи, които биха допринесли за по-гъвкави начини на работа.

Продължителност: Програмата е с продължителност минимум 16 седмици, но зависи от подбора на модулите, както и от специфичните нужди на компанията. След множество итерации и тестове в реални проекти, модулите също бихме могли да фасилитираме дистанционно.

Пишете ни на hello@launchlabs.bg за повече информация или директно запазете едночасова безплатна сесия с нас.

broken image