Съвременен дизайн за местни клиенти в сърцето на Тирана

За създаването на дизайн стандарт за офисите на IUTE Credit в цяла Европа, създадохме процес, който да разглежда решенията стъпка по стъпка и да бъде в унисон с дигиталната им стратегия.

задание

Създаване на нов съвременен дизайнерски стандарт за офисите на IUTE в Европа, който интегрира цифровото преживяване на клиентите във физическите обекти.

клиент

IUTE Credit

нашият подход 

Направихме различни наблюдения на място и контекстуални интервюта с клиенти и служители, за да определим кои са проблемите при текущото оформление. Също така се потопихме дълбоко в преживяването на клиентите в приложенията и уеб, както и в създаването на бизнес стратегията на компанията за дигиталното развитие. Резултатът беше реорганизация на пространствата в съответствие с консултативните и продажбените функции на клона. Създадохме два прототипа клонове: един в Тирана и един в Молдова, преди да финализираме стандарта за дизайн.

продължителност 

6 месеца

резултати 

Лек, модерен дизайн с елементи по поръчка и местно производство, който преосмисля предлаганата услуга във физическия бранш и нейната интеграция с дигиталното преживяване на клиентите.

Съвременен дизайн за местни клиенти в сърцето на Тирана

фактори за успех 

Прилагане на итеративен подход към стандарта за проектиране, т.е.създаване на един прототип, който да наблюдаваме и след това итериране на първоначалния дизайн с втори прототип.

Съвременен дизайн за местни клиенти в сърцето на Тирана

Научете повече за Редизайн на пространства: дизайн на ритейл среда и как може да бъде приложен във вашия бизнес.